Ga je binnenkort op vakantie en wil je daar een kijkje onderwater nemen, heb je altijd al eens willen weten hoe Nederland er onder het wateroppervlak uitziet óf ben je benieuwd hoe het is om onder water te ademen?

Maak dan een introductieduik bij de Tielse Onderwatersport Vereniging Gagnan!

Een aantal keer per jaar organiseren wij een “Open avond” in Zwembad Waalslag in Tiel. Deze avond is speciaal bedoeld voor mensen die wel eens willen ervaren hoe het is om onder water te zweven en te ademen. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een willekeurige vrijdagavond, tijdens onze zwembadtrainingen, een introductieduik te maken. Hiervoor dien je je dan wel vooraf aan te melden door een mail te sturen naar onderstaand mailadres.

Voor het maken van een introductieduik vragen wij een vergoeding van €15,-.

Tijdens jouw introductieduik proberen we onder water foto’s van je maken die je op een later tijdstip zal ontvangen.
Daarvoor moet je dan wel jouw naam en e-mail adres noteren op het formulier “eigen verklaring” dat we je voorafgaand aan de introductieduik in laten vullen.
Een voorwaarde om een duik te maken is namelijk dat je minimaal 14 jaar bent, gezond bent en kunt zwemmen.
Ben je jonger dan 18 jaar? Breng dan een van je ouders mee voor het ondertekenen van dit formulier.
Verder hoef je alleen maar je zwemkleding en een handdoek mee te brengen. Wij zorgen voor de overige materialen. Heb je zelf een snorkel– of duikuitrusting? Dan mag je deze natuurlijk ook meenemen.

Na de introductieduik gaan we vervolgens weer naar ons clubhuis, waar je met andere leden en belangstellenden na kunt praten over jouw ervaringen van deze avond.
Dit is natuurlijk niet verplicht, maar het bied je wel de mogelijkheid om méér over duiken te weten te komen.
Ook kun je je inschrijven als lid van T.O.V. Gagnan, een vereniging met diepgang!

Neem contact met ons op voor het maken van een proefduik.