KWF Gagnan Duikmarathon 2020

Helaas kent iedereen wel iemand die in gevecht is met deze ziekte of het gevecht heeft verloren. Onderzoek naar kanker is nog altijd nodig en onderzoek is ook erg kostbaar.

De Tielse onderwatersportvereniging Gagnan heeft hiervoor verleden jaar een ludieke actie bedacht, namelijk een 24 uur durende duikmarathon in recreatieplas de Beldert te Zoelen.

De actie was succesvol, maar kan nog beter. Daarom gaan we er op 19 en 20 september opnieuw voor. Nu als samenwerkingsproject van onze club met Onderwater Sport Club Gorkem en Duikcentrum de Beldert. We worden gesteund door de NOB, maar duikers van iedere organisatie en niet aangesloten duikers zijn welkom. Het doel is om 24 uur lang continu minimaal 1 buddypaar in het water te hebben. Deze buddyparen worden natuurlijk afgewisseld. Onder water zijn, naast de mooie onderwaternatuur, nog vele dingen te beleven we werken zelfs nog aan een extra verrassing.

Dus doe mee tussen zaterdag 19 september vanaf 13:00 uur. l

Je kunt de actie, bovenop het inschrijfgeld, natuurlijk sponseren. Neem contact met ons op en zet jezelf of je organisatie hieronder op de sponsorlijst.

Sponsoren 2020:

 

 

In oktober start TOV Gagnan met de opleiding 1* Duiker / Open Water Diver.

Details over de opleiding vind je op onze opleidingspagina

Heb je interesse in het volgen van de 1* opleiding bij TOV Gagnan, of ben je op zoek naar meer informatie? Neem Contact met ons op.