Home Commissies

Volg ons op:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Inlog formulierInhoudsopgave
Bestuur
Trainerscommissie
Activiteitencommissie
Clubhuiscommissie
Clubbladredactie
PR commissie
Materialencommissie en buitenwatercoördinator
Alle pagina's

 

Clubhuiscommissie

Even voorstellen...

 

De clubhuiscommissie bestaat momenteel uit: Teunis (Teun of Teuntje) Otten, Marco Vriens en Ton van Cuylenborg en Hindry Bos.

 

fotos clubhuis.jpgWat doen wij nu eigenlijk binnen onze vereniging. Wij verzorgen alle ins en outs rondom het clubhuis.


Bij de opstart van Gagnan beschikte de vereniging niet over een eigen onderkomen. We organiseerden evenementen langs het water. De theorie werd in het restaurant boven het zwembad gegeven.

Na een aantal jaren hebben we met medewerking van de Recreatiemaatschappij in een oude stierenfokkerij aan de Beldert in Zoelen een eigen clublokaal gebouwd.
Na een aantal inbraken en tal van vernielingen is dit gebouw door brand totaal verwoest. Al onze apparatuur en lesmateriaal is hierbij verloren gegaan.

Na een aantal jaren van kamperen langs het water en les geven bij leden thuis hebben we met medewerking van de Recreatiemaatschappij een stuk grond kunnen huren op onze huidige locatie.
Met vereende krachten hebben we met z`n allen weer een clublokaal gerealiseerd, dit keer rechtstreeks aan de plas met onze eigen instap.

In de loop van de jaren is deze locatie uitgegroeid tot een volwaardig leslokaal en worden hier diverse activiteiten voor onze leden en aanhang georganiseerd.
Dit gebouw en het bijbehorende terrein vraagt natuurlijk onderhoud. Hier zorgt de clubhuiscommissie voor een schema en organiseert klusdagen.

IN HET CLUBHUIS
In ons clubhuis is er na de zwembadtraining op vrijdagavond en de buitenduiken, gelegenheid tot het nuttigen van een natje en een droogje. Teun is hier de drijvende kracht achter, met natuurlijk Elly zijn vrouw als steun en toeverlaat.


Het clubhuis is ook de plek waar alle soorten van duikopleidingen en specialtys gegeven worden, waarbij ook bevriende duikverenigingen graag aanschuiven.


KORTOM, HET CLUBHUIS VAN ONZE VERENIGING IS HÈT CENTRALE PUNT, GELEGEN OP EEN UNIEKE PLEK AAN DE BELDERT.

Vragen? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.